Hej alle i Gjessø,

Inden udgangen af juni – er vi blevet lovet, at det såkaldte varmeatlas for Silkeborg Kommune vil blive offentliggjort.

Hvad der i første omgang bliver foreslået mht. Gjessø, har vi endnu ikke fået endelig forelagt – men flere modeller er nok i spil. Vi har bedt om at få forelagt varmeatlasset, inden det kommer i pressen – men om det sker, ved vi ikke endnu – Vi ville gerne kunne informere nærmere til byen, inden det kom i pressen.

Gjessø Lokalråd har dog allerede lagt sig fast på at holde et borgermøde d. 6 september i Gjessø Forsamlingshus – et borgermøde, der vil blive afholdt i samarbejde med Liga Syd, Silkeborg Forsyning og konsulentvirksomheden Plan Energi.

Bemærk, at det, som bliver fremlagt i varmeatlasset, kun er et umiddelbart bud på, hvad der kommer til at ske – så slå kold vand i blodet i første omgang. Efter offentliggørelsen går debatten og den politiske behandling i gang, ligesom vi i Gjessø får mulighed for at udfordre de forudsætninger, der ligger til grund for varmeatlasset. Det er en forventning, at vi inden årsskiftet ved, hvad der kommer til at ske i Gjessø. Tidsrammen/-planen kan vi måske risikere at skulle vente lidt længere på.

Op til borgermødet d. 6. september vil vi forsøge at offentliggøre og formidle alt væsentlig materiale, så I får mulighed for at deltage på et oplyst grundlag – og muligvis for svar på relevante spørgsmål forinden. Borgermødet forventes offentliggjort i den lokale presse i kommende uge.Ovenstående er det vi ved og har mulighed for at informere om pt. Så snart vi ved mere, vil vi informere herom.

/Gjessø Lokalråd