Gjessø Lokalråd har modtaget nedenstående henvendelse og opfordring fra YOUNG @ HEART FESTIVAL.

Er du en del af et ungt lokalt musikmiljø eller -gruppe eller er du lokal madleverandør eller bryghus, som gerne vil sælge dine produkter fra egen vogn i festivalområdet, så bør du læse nedenstående og evt. henvende dig til organisationen bag festivalen.


Young @ Heart er Silkeborgs Nye Kulturfestival – en festival for ALLE der er unge i hjertet – en festival som sætter Musik, Mad, Kultur og samværet mellem Mennesker i centrum.Young @ Heart betyder ”Ung i hjertet”, ”Ung af sind” – og festival navnet er inspireret af at uanset hvor vi er i livet, føler vi os unge i sindet, særligt i de fælles rum som kultur og live-musik kan skabe. Kulturen skaber rum hvor mennesker mødes og kan en del af et større fællesskab, uanset alder og ophav. Kulturer er limen som binder samfundet sammen, og i kulturens rum er vi alle lige.

Der er oprettet en ungebestyrelse med repræsentanter fra Silkeborgs uddannelsesinstitutioner som er med til at arrangere festivalen, i håbet om at give tingene et nyt udtryk, samt at involvere den nye generation i udviklingen af kulturen i Silkeborg. De unge kommer med helt ind i maskinrummet omkring de praktiske og kreative processer ifm at arrangere en festival over 2 dage, med en målsætning om 5.000+ publikummer pr dag.

Young @ Heart finder sted den 9. og 10. september 2022, på Cirkuspladsen i Silkeborg.

Vi bringer en EFTERLYSNING !!!- og beder om jeres hjælp til at finde følgende fra jeres lokalområde:

Vi tilbyder også at foreninger fra hele kommunens lokalområde kan tjene penge til deres foreningsarbejde. Vi søger flittige og glade hænder der har lyst til at være med til at skabe Silkeborgs nye kulturfestival, hvor opgaverne bla. er opstilling før og oprydning efter festivalen, hjælpe i barer og boder mm.

Læs mere om Young @ Heart på hjemmesiden www.youngatheart.dk hvor du også finder kontakt info, hvis man ønsker at være en del af Silkeborgs nye kulturfestival

Skibet er sat i søge, og målsætningen er at skabe en ny begivenhed for alle i hele Silkeborg, samt folk fra nær og fjern, som har lyst til at feste med.

Med venlig hilsen

UngebestyrelsenYOUNG @ HEART FESTIVAL

www.young@heart.dk