FrivilligCenter Silkeborg vil i september arrangere det de kalder ”Fællesskabsstafetten 2022” – målet er at styrke fællesskabet og relationerne i og i mellem lokalområderne i Silkeborg Kommune.

Gjessø er på lige fod med de øvrige lokalrådsområder blevet inviteret til at deltage i Fællesskabsstafetten 2022 – men vi mangler nogle, der vil tage netop stafetten i Gjessø.

Vi vedhæfter Frivilligcenter Silkeborgs præsentationsskriv, ligesom man kan finde mere information i Facebook-gruppen Fællesskabsstafetten 2022

Hvis du eller en gruppe af borgere finder projektet interessant og har lyst til at arrangere, at Fællesskabsstafetten også bringes til Gjessø i september (alternativt kan det være i forbindelse med Gjesstivas i august) og rundt blandt vores mange foreninger, så er det bare, at I griber den (stafetten) og tager kontakt til FrivilligCenter Silkeborg via www.frivilligcenter-silkeborg.dk for at høre nærmere.

Gjessø Lokalråd har valgt ikke at ville være tovholder på projektet grundet ressourcemæssige prioriteringer, men i stedet lægger vi altså en opfordring ud på Facebook og vores hjemmeside – www.gjesso.dk

/Gjessø Lokalråd