For snart et par år siden fik Gjessø by af Silkeborg Kommune 225.000 kroner til vores projekt ”Forskønnelse af Gjessø Bymidte” – et projekt som vi endelig i september sidste år kunne præsentere i forsamlingshuset.

Vi er nu i samarbejde med Silkeborg Kommune klar med første etape, der kommer til at have fokus på etablering af et attraktivt og indbydende fællesareal på ”Den Gamle Skole” grund. Vores fælles oplæg lægger op til et projekt, som består af to etaper, men de 225.000 kroner, som vi har fået af Silkeborg Kommune, vil kun gå til den første etape. Første etape og forslag til indhold af anden etape fremgår af vedhæftede dokument (klik på link). Bemærk, at ”stiens” udgang til Rustrupvej muligvis vil blive flyttet.

Mht. anden etape og realiseringen af nogle af de øvrige elementer af vores oprindelige projekt skal vi ud og finde fornyet ”funding” til efterfølgende. På mødet i forsamlingshuset i september blev bl.a. foreslået ”Petanquebane” og ”Byens urtehave” på ”Den Gamle Skole” grund. Har du andre forslag til, hvad anden etape kan omfatte og måske endda gerne vil bidrage til realiseringen heraf, kan du kontakte projektgruppen for Forskønnelse af Gjessø Bymidte (ved Ib Thygesen, e-mail: it@pcdrill.dk, tel.: 2057 1550). Ib Thygesen vil også kunne besvare andre spørgsmål, som du måtte have.

Projektgruppen ”Forskønnelse af Gjessø Bymidte”