Gjessø Lokalråd har modtaget nedenstående invitation, som vi gerne vil bringe videre til interesserede 🙂

Kære lokalråd

Den 29. april inviterer Silkeborg Kommune sammen med biblioteket til Klimadag 2023 på Bindslevs Plads i Silkeborg.

Til Klimadagen kan I bl.a. høre Kristine Viréns foredrag om et mere bæredygtigt hjem og få gåde råd til, hvor I skal starte med at energioptimere i jeres boliger eller tage temperaturen på jeres klimavaner med vanebryderen Thomas Vovemod. I kan også snuse rundt til byttemarkedet, hvor I kan bytte jer til det, I lige står og mangler. Og for ungerne er der bl.a. arrangeret værksted, hvor de kan lave frøbomber.

Det endelige program er under udarbejdelse og vil løbende blive annonceret.

I kan holde jer opdaterede på programmet og tilmelde jer Klimadag 2023 på facebook: https://www.facebook.com/events/739637041068165/?ref=newsfeed

På Klimadagen bliver der også sat fokus på de gode idéer, der kan sætte fart på den grønne omstilling. Har man en idé, kan man pitche sin klimaidé for et panel bestående af bl.a. borgmesteren og repræsentanter for både Silkeborg Business og Silkeborg Kommunes Klimasekretariat og vinde 5.000 kr. Mere info er vedhæftet.

I den forbindelse vil jeg høre, om I vil hjælpe mig med at dele et opslag om Pitch din klimaidé på jeres lokalråds facebookeside?

Linket til opslaget kommer her: https://www.facebook.com/silkeborgkom/posts/pfbid02EuRCbfvhrE8cETwTEDaBJHqLvfdsuriNaxHGRJ3Zx4SvEiTgJ714x5RPiqMemeQAl

Det ville være en meget stor hjælp, hvis I vil dele.

På forhånd tak for hjælpen 🙂

Venlig hilsen

Ditte Erlendsson
Specialkonsulent

Analyse & Udvikling
Silkeborg Kommune
Søvej 1, 8600 Silkeborg