Gjessø Lokalråd har fået nedenstående henvendelse fra Silkeborg Kommune og bedt os viderebringe informationen.

”Kære Gjessø Lokalråd,

I år afholdes Silkeborg Gadekunst Festival for 4. gang! Festivalen markeres i uge 24, men løber over det meste af sommeren. Formålet med festivalen er at udbrede kunst i det offentlige rum i hele Silkeborg Kommune, for derved at bringe kunst, oplevelser og kultur ud til så mange borgere som muligt. De forrige år er der blevet opført både gavlmalerier, skulpturer, midlertidige kunstværker og meget mere.

Foreninger, kunstnere, lokalråd, institutioner m.fl., kan komme med forslag til både steder og bygninger, der egner sig til kunstnerisk forskønnelse, og til realisering af specifikke kunstværker. Der kan søges om medfinansiering til opførelse af kunstværker. Det hele sker via hjemmesiden www.silkeborg.dk/gadekunst. Jeg håber meget, at I har lyst til enten at byde ind med forslag, eller hjælpe med at udbrede budskabet i jeres lokalområde!

For forslag til bygninger og steder, er der frist den 21. februar.

For forslag til realisering af kunstværker, er der frist 28. februar.

Med venlig hilsen

Ninna Mølgård Knappe,

Kulturkonsulent, Kultur- og Borgerserviceafdelingen, Silkeborg Kommune (Tel.nr: 20 54 40 18, e-mail: NinaMolgard.Knappe3@silkeborg.dk)

Hvis der er enkeltpersoner eller grupper af personer, som har forslag til kunst i byrummet eller på andre offentlige steder i Gjessø, er det bare med at komme frem af buskene og indsende disse forslag og motivationen herfor via hjemmesiden www.silkeborg.dk/gadekunst.

Gjessø Lokalrådet vil foreslå ”Tingstedet” i bymidten som et muligt sted for et gadekunst projekt i forbindelse med Silkeborg Gadekunst Festivalen 2022.

Spørgsmål I måtte have, bedes I rette til Ninna Mølgård Knappe (se ovenfor)

/Gjessø Lokalråd